HAVEN, NASHIK

The landscape design concept is a composition of intersecting and overlapping circles and planes creating interesting spaces.
The landscape spaces are carefully designed and integrated within a composition that define kid’s play area, garden spaces, yoga and meditation spaces along with the multipurpose court. It creates a seamless link between the indoor clubhouse activities and outdoor activities.
The kitchen garden located adjacent to the clubhouse and kids play area reinforces healthy living and encourages people to take part in garden activities. Varied garden spaces and seating spaces around the building periphery and the driveway are perfectly and elegantly arranged to create an evolving experience as one moves through the site. A garden pavilion on the podium level with seating areas and an amphitheatre allows residents to mingle and interact with each other as well as create relaxing vantage points.

ASA_Nashik_Master Layout
ASA_Nashik_Master Layout

press to zoom
ASA_Nashik_Landscape Details2
ASA_Nashik_Landscape Details2

press to zoom
ASA_Nashik_Entrance Gate
ASA_Nashik_Entrance Gate

press to zoom
ASA_Nashik_Master Layout
ASA_Nashik_Master Layout

press to zoom